informatief
22 oktober 2024
Fotocredit: UPI

Kijk Digitaal: Thelma en The diplomat

De NCRV-gids zet in iedere editie de beste online kijktips op een rijtje. We nemen het tv-aanbod van de week door en zoeken daar mooie on-demand-aanvullingen bij. Dit is de oogst van week 43.

Thelma (93) laat zich niet oplichten

Als de 93-jarige Thelma Post via de telefoon wordt opgelicht door iemand die beweert haar kleinzoon Danny te zijn, laat ze het er niet bij zitten. Samen met haar vriend Ben gaat ze op zoek naar de dader. Haar bezorgde dochter, schoonzoon en kleinzoon zetten de achtervolging in. Deze verrukkelijke komedie met een eenvoudig verhaal stijgt tot grote hoogte dankzij de fantastische vertolking van June Squibb. De 94-jarige actrice heeft na talloze bijrollen eindelijk een hoofdrol te pakken, en mag hopen op een Oscarnominatie. Thelma is een heerlijke film voor jong en oud en is vanaf 28 oktober te zien op Netflix.

Martha

Netflix • 30 oktober
Martha Stewart was een populaire tv-persoonlijkheid, draaide de cel in en maakte een comeback. Zo’n leven verdient een documentaire.

Achtsam morden

Netflix • 31 oktober
Tijdens een mindfulness-seminar ontdekt Björn dat er een moordenaar in hem schuilt. Duitse comedyserie.

The diplomat

Netflix • 31 oktober
Keri Russell keert terug als Kate Wyler, de Amerikaans ambassadeur in Londen. Dit seizoen pakt de draad op na een schokkende bomaanslag.

Dit en meer staat in de NCRV-gids van week 43. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. Een vraag? Mail naar kijkdigitaal@www.ncrvgids.nl.

Back to top